Produkter til dill blade (2)

Citronella

Citronella

Lemon Grass er en urt, der har en skarp citrus smag – derfor kaldes den lemon grass. Den bruges vidt og bredt i asiatisk madlavning og til medicinske formål verden over. Den anvendes også mest almindeligt i teer, og den tørre form, hvad enten det er pulver eller stykker, er nem at opbevare til daglig eller lejlighedsvis brug. I sin tørre form bruges den til kød rubs. Den giver en exceptionel dybde til karryretter og gryderetter og er meget populær i retter, der stammer fra det asiatiske kontinent. At bruge lemon grass med fjerkræ, kød, fisk og skaldyr tilføjer syre til smagene. I afrikanske lande bruges den mest som te. Olieekstrakterne bruges som konserveringsmiddel til fødevarer. Renhed: 100% ren, maskinrenset, ingen fremmed stoffer Emballage: 20 kg i polypropylenposer eller papirposer efter anmodning
Knust persille

Knust persille

Knust persille er en alsidig urt, der har været brugt siden romertiden som pynt og smagsforstærker i salte retter. Den dyrkes over hele verden, hvor Nordafrika og Mellemøsten er store producenter. Persille tilføjer en subtil aroma og smag til blandede krydderurter, kødmarinader, vinaigretter og grøntsagssupper. Den komplementerer æggeretter, bagte grøntsager og urtebrød, og er en grundpille i italiensk køkken. For at bevare kvaliteten bør knust persille opbevares i tætsluttende beholdere, væk fra lys og fugt.